Projekti / Volonterski centar "Spirit of Youth"


spirit of youth

Volontiranje je neprofitna i neplaćena aktivnost kojom pojedinci, samostalno, ili u okviru neke grupe, ili organizacije, doprinose dobrobiti svoje zajednice ili celog društva. Sam čin dobrovoljnog rada je nagrada, jer volontiranjem učimo kako pomoći drugima, a s tim pomažemo i sebi. Volontiranje takođe omogućava učenje i savladavanje novih veština koje nekome u budućnosti mogu postati poziv, a osim obogaćivanja vlastite edukacije i životopisa, volontiranjem stičemo izrazito važne preporuke. Jedna od bitnijih stvari je upoznavanje velikog broja ljudi, razmena iskustava, kao i dobar provod i druženje. Volonteri predstavaljaju humanu stranu našeg vremena, imaju vrednosti sa kojima većina ljudi želi da se identifikuje: velikodušnost, posvećenost, postizanje vidljivih rezultata, pozitivan duh i nesebičnost.


Volonterski centar "Spirit of Youth" okuplja veliki broj volontera koji učestvuju u svim našim projektima, a u koordinaciji sa drugim organizacijama učestvuju u organizaciji i realizaciji različitih događaja.


Bitno je napomenuti da će Volonterski centar "Spirit of Youth" biti glavni koordinator volontera na predstojećoj "EVROPSKOJ UNIVERZIJADI", koja se održava u Beogradu 2020. Godine.#SpiritOfYouth
Pratite nas
       


 
 
Partneri
Zlatni prijatelji
Medijski partneri
Prijatelji